Vi alla älskar att ge och att få, men vi vet också att många känner en enorm press inför sina present-köp.
"Hur ska jag hinna med att köpa alla julklappar?", "Vad ger jag till min partner på alla hjärtans dag?" och "Vad uppskattar pappa på fars-dag?"
Vi på stilbox.se har utformat ett koncept där vi inte bara levererar en produkt, utan även tjänsten och hjärtat bakom gåvan.
Produkterna är noggrant utvalda av skandinaviska leverantörer som utlovar hög kvalité. Produkterna är trendiga och uppskattade av en stor målgrupp.
Vårt mål är att du ska känna dig trygg, kunna släppa pressen - och njuta när årets högtider närmar sig.

Stilbox.se grundades av Mathilda och Andreas, julen 2017. 
Ett halvår tidigare gick vi runt på stan under sommarens semesterresa och vi letade efter en perfekt present till helgens kalas. Vi gick in i butik efter butik och valde ut produkter som passade till just den personen som skulle få presenten, men vi insåg tre saker:
1. Det tog lång tid att hitta både butiker och produkter som passade till ändamålet.
2. Det var lätt att överstiga sin budget.
3. Det blev stressigt att hitta en bra present när man både hade tidsbrist och en begränsad budget.

Vi började googla på trendiga present-kit, men insåg snabbt att det saknades en nisch på marknaden och att den här tjänsten skulle kunna hjälpa alla som blir stressade eller tycker att det är svårt att köpa presenter. Vi visste att vi egentligen var duktiga på att ge bort uppskattade presenter, men att det är mycket runt omkring som spelar roll när man ska fixa en bra present.
Därför vill vi erbjuda både produkt och tjänst, så att du i lugn och ro kan klicka hem en färdig produkt!